Informasjon til elever og foreldre angående VGS

I forbindelse med søknader til VGS følger en del informasjon her om blant annet åpent hus.

Til foresatte:

Vennligst sjekk at din sønn/datter har fått brevet MinID (eller har BankID/BankId på mobilen). Skolen hjelper elever med søknaden, men hvis ikke eleven har disse pinkoder, kan de ikke registrere søknaden sin. Det er elevens ansvar å ha med pinkodene når rådgiveren skal hjelpe de med registrering av søknaden (se arbeidsplanene).

Hvis eleven har ikke mottatt brevet MinID, må eleven/dere ta kontakt med brukerstøtte og bestille nye koder. Det tar ca. 5 dager. Ring 800 30 300 for bestilling av koder. Du må oppgi elevens personnr. 

Søknadsfristen er 01.mars.


Akademiet VGS

Tidspunkt: 28.01.2021 18:00

Begynne på videregående til høsten?

Vi holder åpent hus i Langgata 1, Torsdag 28. januar kl. 18.00

Her vil elever og foresatte få nærmere presentasjon av Akademiet VGS. Vi vil fortelle om våre utdanningsprogram, vise dere skolen og svare på spørsmål. Vel møtt!

Utdanningsprogram høst 2021: studiespesialisering, studieforberedende medier og kommunikasjon, studieforberedende medier og kommunikasjon med e-sport, IKT-servicefag (vg2), påbygging til generell studiekompetanse (vg3)


Stavanger katedralskole

Opplev Stavanger katedralskole fra sofaen!

Tidspunkt: 26.01.2021 18:00 – 20:00

Stavanger katedralskole inviterer alle 10.-klassinger og foreldre til digitalt Åpent hus tirsdag 26. januar kl. 18 – 20. I en direktesending på Facebook kan dere møte elever og lærere og få et innblikk i livet på katedralskolen. Under sendingen kan dere også sende oss spørsmål dere måtte ha.

Åpent Hus arrangementer er for elever og foresatte.

Arrangementet finner dere her: https://www.facebook.com/StavangerKatedralskole/posts/3907567609275279

Vi minner ellers om hjemmesidene våre. Her har vi en egen seksjon for 10.-klassingene: https://www.stavanger-katedralskole.vgs.no/fokusartikkel/til-deg-som-skal-soke-videregaende.105268.aspx


Bryne VGS