Nå står vi sammen på Høyland

Som dere sikkert har fått med dere gjennom transponder og media er en elev på vårt 10.trinn smittet av covid-19. Eleven og nærkontakter er satt i karantene og blir testet to ganger. Elevene som er i karantene får undervisning via meet. 

Vi har heldigvis gode rutiner på skolen angående smittevern og det er nå ekstra viktig at vi holder avstand til hverandre. Vi vasker eller spriter hendene ofte og må organisere språk og valgfag med avstand mellom elever fra ulike klasser. Trinnene har egne uteområder, innganger og toaletter og vi ber alle elever om å respektere disse reglene. 

Vi holder ut en vanskelig periode nå, slik at vi tidligere kan få gå tilbake til normalen og kunne henge med vennene våre som vi ønsker. 

I en slik situasjon som vi har nå kan det fort bli rykter og spekulasjoner. Vi ber alle foresatte snakke med sine ungdommer om at vi nå står sammen og unngår å gjøre en krevende situasjon enda mer vanskelig for den eller de som er rammet. 

Vi minner ellers om at alle som kommer innom skolen må registrere seg digitalt eller i administrasjonen. Det henger oppslag om dette på alle inngangsdører. 

Alt skal bli bra til slutt, men nå trenger vi at alle er med oss på dugnaden og at vi står sammen i en krevende tid. 

Mvh alle ansatte på Høyland

Bildet er tatt av truthseeker08 fra Pixabay