Utdanningsmesse 13. november for 10. trinn

Sted: Lundehaugen ungdomsskole

De videregående skolene i området inviterer til Utdanningsmesse for alle elever og foreldre på 10.trinn. Her får dere informasjon om de ulike utdanningsprogrammene i videregående – presentert av Gand vgs, Sandnes vgs, Vågen vgs, Øksnevad vgs og Jåttå vgs.

Ansatte og elever fra videregående orienterer om de forskjellige retningene på stasjoner rundt omkring på bygget, og dere velger selv hvilke utdanningsprogram dere ønsker å besøke.

Vi anbefaler dere å studere oversiktskartet før Utdanningsmessa slik at dere kan planlegge hvilke utdanningsprogram dere vil se nærmere på (to eller flere). Diskuter gjerne hvilke spørsmål dere vil stille til representantene fra videregående.

Alle avgangselever i kommunen er invitert til Lundehaugen denne kvelden. Elevene har 45 minutt til å bli bedre kjent med de mest aktuelle utdanningsprogrammene. Dersom noen ønsker å være lengre, er det mulighet for det.

Legg merke til at skolen har tre innganger. Det er disponible parkeringsplasser utenfor skolen, på grusbanen nedenfor skolen og ved Sørbøhallen. Vi anbefaler dere imidlertid å kjøre flere sammen.

Arrangementet er obligatorisk for elevene og vi håper alle foresatte vil prioritere å bli med denne kvelden. Dette er en gylden anledning til å få en god samtale rundt videre valg!

Kl. 1700-1745: Skeiene og Lundehaugen (a,b,c,d)

Kl. 1745-1830: Giske og Lundehaugen (e,f,g)

Kl. 1830-1915: Øygard, Riska og Tryggheim Forus

Kl. 1915-2000: Høyland, Lurahammeren, Høle, Vatneli skole og overføringsklasser fra Gand

Image by neo tam from Pixabay