Vi hentet hjem tre gjeve priser!!

Våre syv elevbedrifter på 10 trinn, i valgfaget Produksjon av varer og tjenester, har vist seg frem ved Juniorentreprenøren 2019. Dette arrangementet er selve høydepunktet hvor elevbedrifter fra hele Sør-Rogaland viser frem sitt arbeid. Denne messen fant sted ved hotell Residence, hvor elevbedriftene ble nøye vurdert av Ungt Entreprenørskap og representanter fra næringslivet.

Dette skoleåret startet Høyland opp igjen valgfaget Produksjon av varer og tjenester på 10. trinn. 30 elever har fulgt Ungt Entreprenørskap sin metode Elevbedrift. Dette innebærer alt fra kreative workshops, ideutvikling, forretningsplaner og oppstart, drift og nedleggelse av egen bedrift.

I dag stilte Cookie Club EB, EarBud EB, FoodMood EB, GoodDog EB, Legion Apparel EB, Millam EB, Pure & Fresh EB og Vaffelkompaniet EB opp på Juniorentreprenøren. I første runde, før pausen, stakk FoodMood EB av med 3. plass i logokonkurransen. Etter pausen var det fem nye premieutdelinger og FoodMood EB tok 2. plass i Beste kreative bedrift, mens Millam EB gikk helt til topps i denne konkurransen for sin prototype av et produkt for å redusere stress.

Her kan du se premieutdelingene:

FoodMood EB og Millam EB